Lincoln Towncar limousine huren

Wanneer er wordt gesproken over een limousine gaat dit meestal over de Lincoln Towncar. Deze luxe Lincoln limousine is het meest bekende type limousine en beschikt onder andere over:

  • Luxe lederen bekleding met J-seating
  • Getinte ruiten
  • Dubbele airconditioning
  • Een CD/DVD speler en LCD schermen met een prachtige geluidskwaliteit
  • Romantische sfeerverlichting
  • Een chique champagnebar

Laat u verrassen door de luxe uitstraling, van binnen én van buiten, van de witte Lincoln Towncar. Kies voor een geweldige luxe limousine ervaring, kies ervoor om een Lincoln limousine te huren bij Limo Exclusief.

1 Lincoln Towncar snelweg
2 Lincoln Towncar zijkant
3 Lincoln Towncar voorkant poort
4 Lincoln Towncar binnenkant4
5 Lincoln Towncar Binnenkant3
 

De Lincoln Towncar: een tijdloze klassieker

De witte Lincoln Towncar is de tijdloze klassieker onder de limousines. Dit maakt deze limousine zeer geschikt voor een bruiloft, een bedrijfsuitje of een andere speciale aangelegenheid. Iedere gelegenheid wordt gegarandeerd een onvergetelijke belevenis wanneer u besluit om deze witte limo te huren. Ervaar hoe het is om als een echte VIP rondgereden te worden door deze Lincoln limousine te huren bij Limo Exclusief.

Deze witte Lincoln limo huren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Is uw keuze gevallen op deze prachtige Lincoln Towncar en wilt u de Lincoln limousine huren voor uw bijzondere gelegenheid? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Limo Exclusief. En uiteraard is onze prijs inclusief een in stijl geklede, ervaren chauffeur, onbeperkt aantal kilometers en rode loper service. Ook geniet u samen met uw medepassagiers onderweg van een gratis fles champagne. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!

Lincoln TowncarAantal personen: 8 (gratis fles champagne)
Eerste uur: € 135,-*
Vervolg uren: € 95,-*
Kleur: Wit

Reserveren limo!   Offerte aanvraag


* Per uur, uit en thuis.