Chrysler limousine huren

Of het nu gaat om een bruiloft, een schoolgala, een bedrijfsevenement of een vrijgezellenfeest: met een Chrysler limousine maakt u gegarandeerd een grootse entree. De Chrysler 300 is een prachtige, moderne, imposante witte limousine van bijna negen meter en is geschikt voor vele doeleinden. En bij Limo Exclusief kunt u een witte Chrysler limousine huren.

Een stijlvolle en luxe Chrysler limo huren

Laat uzelf verrassen door de luxe en de ruimte die een Chrysler limo te bieden heeft. Wanneer u ervoor kiest om een Chrysler limo te huren, kiest u onder andere voor het volgende:

  • Een luxe J-seat
  • Getinte ramen voor uw privacy
  • Airconditioning
  • Radio en CD/DVD speler
  • Verschillende LCD schermen met geweldig geluidssysteem
  • Een gevulde champagnebar
  • Een RVS spiegelplafond met gekleurde sterrenhemel

Grandioos toch? Door de witte Chrysler limousine te huren maakt u een weergaloze indruk op uw gasten en/of medepassagiers. Want dankzij de stijl en klasse van deze limousine is een echt VIP gevoel gegarandeerd. Geniet van elke kilometer in deze imposante Chrysler limo.

1 Chrysler 300c snelweg
2 Chrysler-300c zijkant
3 Chrysler 300c voorkant poort
4 Chrysler 300c binnenkant7
 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Chrysler limo huren? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Limo Exclusief. En ervaar dat het huren van een witte Chrysler 300 limousine helemaal niet duur hoeft te zijn. De tijd dat u gebruik maakt van onze Chrysler limousine wordt berekend vanaf vertrek tot en met retour in onze garage. Uiteraard is de huurprijs inclusief rode loper service, onbeperkt aantal kilometers en een in stijl geklede, ervaren chauffeur. Daarnaast geniet u onderweg van een gratis fles champagne!

Meer weten over onze mogelijkheden van Chrysler limo verhuur of wilt u deze luxe witte limousine meteen reserveren? Neem dan contact met ons op.

Chrysler 300cAantal personen: 8 (gratis fles champagne)
Eerste uur: € 135,-*
Vervolg uren: € 95,-*
Kleur: Wit

Reserveren limo!   Offerte aanvraag


* Per uur, uit en thuis.