Vrachtwagen – truck huren

Bij Limo Exclusief bestaat het wagenpark niet alleen uit de meest unieke limousines en Hummers. Nee, bij ons kunt u er ook voor kiezen om een vrachtwagen of truck te huren. Laat uzelf vervoeren in onze stoere truck en geniet van alle aandacht die u gegarandeerd gaat krijgen. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs en uitstekende voorwaarden, want daar staat Limo Exclusief om bekend.

Vrachtwagen verhuur voor verschillende gelegenheden

Bij ons kunt u een vrachtwagen huren voor verschillende gelegenheden. Leuk voor kinderfeestjes, voor een bruiloft van een trucker, bijzonder voor een fotoshoot of een ware droom voor een echte liefhebber. Bent u op zoek naar een exclusieve vorm van vervoer? Kies dan voor onze mogelijkheden op het gebied van vrachtwagen verhuur.

Interesse in het huren van een vrachtwagen?

Bent u overtuigd en wilt u graag een vrachtwagen huren? Dat is voor ons geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het reserveren van onze vrachtwagen. Meer weten over de mogelijkheden van vrachtwagen verhuur? Wij staan u graag te woord met een persoonlijk advies.

TruckverhuurAantal personen: 2
Eerste uur: op aanvraag*
Vervolg uren: op aanvraag*
Kleur: Zwart

Reserveren truck   Offerte aanvraag


* Per uur, uit en thuis. Bij ons geen dure minimumafname.